Ko smo mi?

Naša priča

Fratelli M-Agro doo

Kompanija je nastala 2017. godine spajanjem višedecenijskog iskustva kompanije Fratelli M Agro I stručnjaka, u sektoru vinogradarstva i voćarstva koje je stečeno u Italiji i zemljama istočne Evrope, stalno ga obogaćujemo primenom najboljih tehničkih inovacija i rešenja. Fratelli M-Agro koje se tokom godina specijalizovalo u izgradnji i montaži sistema, raspolaže tehničkim sredstvima i ljudstvom da može da realizuje pokrivanje i velikih površina zasada

Naša vizija

Fratelli M-Agro je lider u Srbiji u projektovanju, prodaji i montaži opreme za vinograde, kako za stono grožđe tako i za grožđe namenjeno proizvodnji vina, sistema za zaštitu od grada, kiše i insekata u voćarstvu, koji se realizuju upotrebom najboljih i najsavremenijih postojećih tehnologija, materijala visokog kvaliteta, funkcionalnosti i trajnosti u vremenu. Tokom godina iskustva, stekli smo značajan broj zadovoljnih klijenata. Mi se ne bavimo samo prodajom i montažom pomenutih sistema, nego i osmišljavanjem i kreiranjem projekata u kojima nudimo idealna rešenja za pojedinačne investicije i samu proizvodnju. Sistem osmišljen i izgrađen korišćenjem pogrešnih materijala niskog kvaliteta primorava investitora na stalno ulaganje u održavanje što predstavlja visok trošak. Nova tehnološka rešenja u smislu zaštite, razvoja, proizvodnje i kvaliteta voćnjaka i vinograda, pružaju sigurnost u odnosu troškova i efikasnosti kada je reč o vašem teškom radu. Proizvodi koje mi nudimo su pažljivo odabrani, osmišljeni i napravljeni zajedno sa najboljim prizvođačima na tržištu, a u cilju garantovanja najbolje tehnologije, kvaliteta i trajanja “Fratelli M-Agro Voćnjaka i Vinograda”.

naša misija

Fratelli M-Agro MISLI na tvoj projekat, na tvoje poslovanje, na tvoj uspeh. Želimo da zajedno sa našim partnerima osmislimo i stvorimo njihov proizvod. Koristeći se dugogodišnjim iskustvom i međunarodnom saradnjom, vizijom sa stanovišta agronomije koja obuhvata svih 360 stepeni, radimo na implementaciji najboljih i najsavremenijih tehnologija sa posebnom pažnjom na poljoprivrednu praksu, sa ciljem da dostignemo maksimalan kvalitet i kvalitet proizvodnje. Bavimo se studijom načina realizacije svake pojedinačne investicije, korak po korak prateći investitora u planiranju, projektovanju i održavanju voćnjaka i prateće strukture. Na taj način težimo stvaranju partnerskog odnosa sa našim klijentima radi komercijalizacije i valorizacije proizvoda.

SISTEMI ZAŠTITE ZASADA

Fratelli M-Agro PROJEKTUJE I IZGRAĐUJE najbolje rešenje za vinograde i voćnjake. Vrsta i kvalitet naših Sistema za vinograde kao i Sistema zaštite protiv grada, kiše i insekata, omogućavaju nam da predložimo najefikasnije rešenje u smislu odnosa kvaliteta i cene koji odgovaraju klijentu. Sarađujemo sa italijanskim proizvođačima koji su lideri na tržištu, specijalizovani u proizvodnji komponenata potpornih konstrukcija i sistema zaštite. Nijedan sistem ne može biti rezultat improvizacije; mora biti plod tačnih proračuna i napravljen tako da traje u vremenu, da garantuje otpornost na različite vremenske uslove i da zahteva što je manje moguće održavanja. Zbog toga smo odabrali i stvorili zajedno sa našim parterima-proizvođačima tehnološki naprednije proizvode koji nam omogućavaju da garantujemo za naše prozvode duži vremenski period. Svi materijali koje koristimo prilikom kreiranja naših sistema poseduju sertifikat o poreklu i kvalitetu. Fratelli M-Agro je ekskluzivni distributer integrisanog patentiranog sistema protiv kiše i anti Suzuki  System.

PODRŠKA U PROIZVODNJI

Fratelli M-Agro DAJE PODRŠKU u proizvodnji, u sektoru vinogradarstva i voćarstva, stručnim savetima specijalizovanih i međunarodno priznatih agronoma, koji prate proizvođača u programiranju i optimizaciji proizvodnje pažljivim osmišljavanjem plana đubrenja, prorede, fitosanitarne zaštite i orezivanja spram specifičnih kultura i zahteva. Sarađujemo sa italijanskim laboratorijama u kojima se rade hemijsko-fizičke analize zemljišta kao i folijarne analize. Fratelli M-Agro je uvoznik i distributer, za Srbiju i bivše Jugoslovenske republike, raznih specijalizovanih proizvoda koji su neophodni za uzgoj i održavanje vinograda i voćnjaka, među kojima i poznatih đubriva BMS-NUTRIENS koji u svojim kelatima sadrži tehnološki najnaprednije proizvode sa izuzetno niskim sadržajem natrijuma.

Naši klijenti